All Posts

Wandelen door het Brabants Landschap

De avondvierdaagse Balkum-Mirroi betekent 4 avonden wandelen door de prachtige natuur van onze regio. Het Brabants Landschap doet er als organisatie alles aan om de Brabantse natuur te beschermen en te beheren. Zo kunnen we nog lang van de natuur in de omgeving genieten. Of je nu meedoet met de avond4daagse of er zelf op uit trekt voor een heerlijke wandeling.

Wil je ook een steentje bijdragen? Word beschermer van het Brabantse Landschap! Zo bescherm je ook de natuur bij jou om de hoek. Je kunt al een bijdrage leveren voor slechts 15 euro per jaar. Daar krijg je ook veel voor terug, zoals vele kortingen en een mooi welkomstpakket. Meer informatie op www.brabantslandschap.nl/word-beschermer

Of klik hieronder op de afbeelding om de flyer te zien voor meer informatie.

Brabants Landschap flyer: word beschermer

Hulp gevraagd!

Van 14 t/m 17 juni zal alweer de 41e editie van Avond4daagse Balkum-Mirroi plaatsvinden. Wij hopen deze mooie traditie nog jaren voort te kunnen zetten, maar daar hebben we wel hulp bij nodig!

Ben jij, of ken jij, iemand die zich zou willen aansluiten bij onze organisatie?

We kunnen alle enthousiaste hulp gebruiken. Fanatiek wandelaar, gezellig organisatietalent, enthousiast sponsor-werver en/of financieel talent?

Neem contact met ons op via info@avond4daagse-balkum-mirroi.nl of het contactformulier.

2022: We gaan weer samen aan de wandel!

Yes, we mogen weer samen gaan wandelen!

Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni organiseren wij voor de 41e keer de Avond4daagse in Balkum en Mirroi.

We zijn weer druk bezig met de voorbereidingen en hebben er weer onwijs veel zin in!

Zet het alvast in je agenda, precieze informatie volgt nog…

Home edition: een groot succes!

 

Al vanaf zaterdag zijn er veel mensen lekker aan het wandelen in ons dorp, dit jaar is de keuze aan de loper wanneer je wilt gaan lopen. Lekker overdag, in je vrije weekend of toch gewoon ‘s avonds zoals je het gewend bent.

Met ruim 650 inschrijvingen is deze aangepaste home-edition nu al een groot succes, helemaal met het lang verwachte zonnetje er bij is het genieten geblazen! Af en toe maken we van de wandelaars wat foto’s, deze zullen we zo snel mogelijk delen in ons fotoalbum en op de facebookpagina.

 

 

 

2021: De Home Edition!

Ook in 2021 zal de avond4daagse anders zijn dan jullie gewend zijn. Maarrr: Het gaat door en je ontvangt een speciale medaille voor je deelname!

De avond4daagse wordt dit jaar voor de 40e keer georganiseerd. Een mooi jubileum en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Elke 25e inschrijving wordt verrast met een cadeautje, dus lees snel verder & schrijf je in.

De routes

Vanaf zaterdag 29 mei t/m zondag 6 juni 2021 loop je gedurende 4 dagen ’s avonds of overdag 4 verschillende routes. Dit kan vanaf de Theresiaschool of Dorpshuis De Moerkoal volgens de routes zoals die op de website staan. Maar je mag ook creatief zijn en je eigen uitgestippelde route van huis uit lopen.

Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de verkeersregels, de dan geldende corona maatregelen & afval meeneemt naar huis.

Inschrijven & kosten

Vanaf zaterdag 1 mei tot en met vrijdag 28 mei kun je je digitaal inschrijven via het formulier op deze website. Er volgt een informatiebrief via de scholen met meer informatie over het inschrijven. Houd daarnaast onze Facebookpagina en deze website in de gaten.

Iedereen die zich inschrijft, ontvangt in de week van 7 juni een speciale medaille voor de 40e editie van de avond4daagse!

Deelname is geheel gratis.

We zien jullie inschrijvingen met veel plezier tegemoet!

Groeten namens de organisatie

Wandel 15 km in 2021!

Dit jaar zal de avond4daagse anders zijn dan jullie gewend zijn. Iedereen loopt de route zelf vanaf de Theresiaschool, Dorpshuis de Moerkoal of je start vanuit huis.

Speciaal voor deze 40ste editie van Avond4daagse Balkum Mirroi hebben wij dit jaar eenmalig 4 routes van 15 kilometer voor jullie beschikbaar. Ook de geoefende wandelaar is gemiddeld 3 uur aan de wandel bij deze afstand. Vergeet niet wat eten en drinken mee te nemen voor onderweg. De routes lopen ook door de dorpen en natuurgebieden rondom Balkum en Mirroi.

Bekijk de routes:

Geen avond4daagse in 2020

Tot onze grote spijt zal de avond4daagse van 26 tot 29 mei 2020 als gevolg van het verbod op evenementen geen doorgang vinden. In 2021 gaan we van de 40e editie een mooi feestje maken en hopen we dat iedereen weer aanwezig is. Voor dit moment geldt: blijf gezond.

© 2023 Avond4daagse Balkum Mirroi. All rights reserved | Privacy
Ontwerp & Realisatie door BackBone IT.