Zo bereid je je voor op de Avond4daagse

Een leuke en succesvolle Avondvierdaagse begint met een goede voorbereiding. Nadat je je hebt aangemeld voor de Avond4daagse in Berlicum en Middelrode, kun je alvast genieten van de voorpret en ervoor zorgen dat je helemaal klaar bent voor 4 avonden wandelen!

Oefenen

Zorg ervoor dat je voldoende oefent door regelmatig te wandelen. Dit helpt bij het opbouwen van conditie en uithoudingsvermogen. In Berlicum en Middelrode kun je kiezen voor routes van 3, 5 of 10 kilometer. Voor iedereen zit er dus een uitdagende afstand bij, voor jong en oud!

Routes downloaden of printen

Om papier te besparen, print de organisatie geen routes voor alle deelnemers. Alleen de kortste routes van 3 kilometer worden dagelijks met borden aangegeven. De routes van 5 kilometer en de routes van 10 kilometer kun je zelf downloaden. Die kun je vervolgens zelf printen of op je telefoon bewaren en openen.

Comfortabele schoenen

Draag comfortabele schoenen die goed passen en voldoende ondersteuning bieden. Dit helpt blessures en blaren te voorkomen en zorgt ervoor dat je comfortabel kunt blijven lopen gedurende de 4 avonden. Kies in ieder geval voor schoenen die lekker zitten en die al goed zijn ingelopen. En houd rekening met de plekken waar je loopt: tijdens de Avond4daagse in Berlicum en Middelrode wordt er gewandeld over stenen wegen, in het bos en door het gras.

Juiste kleding

Kies kleding die geschikt is voor het weer en comfortabel is om in te bewegen. Laagjes zijn handig, zodat je je kunt aanpassen aan veranderingen in temperatuur. Denk ook aan eventuele regenkleding voor natte avonden. Voor de editie van 2023 lijkt het een droog en warm evenement te worden! In dat geval is een hoofddeksel tegen de zon geen overbodige luxe.

Water

Neem voldoende water mee tijdens de Avondvierdaagse om gehydrateerd te blijven. Zeker als het warm weer is, is het belangrijk om regelmatig kleine slokjes water te drinken. De organisatie zorgt op enkele plekken voor wat drinken, maar neem zeker ook zelf wat water mee!

Goede maaltijd

Zorg voor een goede maaltijd voordat je begint met lopen. De Avondvierdaagse in Berlicum en Middelrode begint iedere avond op tijd, namelijk om 18.00. Dan kan het soms een uitdaging zijn om voldoende te eten vooraf, maar met een goede voorbereiding en wat flexibiliteit kom je al snel een heel eind. Kies voor licht verteerbaar voedsel zoals volkoren granen, groenten en fruit. Neem ook wat gezonde snacks mee voor onderweg, zoals noten of energierepen. Ook hiervoor geldt: de organisatie regelt iedere avond voor een snackje tussendoor, met dank aan onze sponsoren!

Meer tips voor een goede maaltijd voor het wandelen.

Inschrijfnummer bij de hand

Heb je je al online ingeschreven? Dat is handig, want dan heb je je inschrijfnummer al en kunnen we snel jullie startkaarten geven die je krijgt bij de start. Het inschrijfnummer staat in de bevestigingsmail die je van ons hebt ontvangen toen je je hebt ingeschreven. Niets ontvangen? Neem even contact met ons op!

Genieten!

Vergeet niet om te genieten van de avondvierdaagse! Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, de omgeving te verkennen en plezier te hebben. Maak foto’s, deel je ervaringen en maak er een onvergetelijk evenement van!

En misschien wel de belangrijkste tip: schrijf je in! Je kunt je tot en met zondag 4 juni nog online inschrijven voor 4 euro per deelnemer. Daarna kun je je nog bij de inschrijfbalie inschrijven voor 5 euro per deelnemer.

Loop je ook mee?

INSCHRIJVEN

© 2024 Avond4daagse Balkum Mirroi. All rights reserved | Privacy
Ontwerp & Realisatie door BackBone IT.