Ook in 2021 zal de avond4daagse anders zijn dan jullie gewend zijn. Maarrr: Het gaat door en je ontvangt een speciale medaille voor je deelname!

De avond4daagse wordt dit jaar voor de 40e keer georganiseerd. Een mooi jubileum en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan! Elke 25e inschrijving wordt verrast met een cadeautje, dus lees snel verder & schrijf je in.

De routes

Vanaf zaterdag 29 mei t/m zondag 6 juni 2021 loop je gedurende 4 dagen ’s avonds of overdag 4 verschillende routes. Dit kan vanaf de Theresiaschool of Dorpshuis De Moerkoal volgens de routes zoals die op de website staan. Maar je mag ook creatief zijn en je eigen uitgestippelde route van huis uit lopen.

Het is belangrijk dat iedereen zich houdt aan de verkeersregels, de dan geldende corona maatregelen & afval meeneemt naar huis.

Inschrijven & kosten

Vanaf zaterdag 1 mei tot en met vrijdag 28 mei kun je je digitaal inschrijven via het formulier op deze website. Er volgt een informatiebrief via de scholen met meer informatie over het inschrijven. Houd daarnaast onze Facebookpagina en deze website in de gaten.

Iedereen die zich inschrijft, ontvangt in de week van 7 juni een speciale medaille voor de 40e editie van de avond4daagse!

Deelname is geheel gratis.

We zien jullie inschrijvingen met veel plezier tegemoet!

Groeten namens de organisatie

© 2023 Avond4daagse Balkum Mirroi. All rights reserved | Privacy
Ontwerp & Realisatie door BackBone IT.